Diari La Veu del País Valencià
Soler, sobre la demanda de més pressupost per als mitjans públics: À Punt m’agrada però no tenim una maquineta de fer diners

El ple del Consell s’ha reunit aquest dimecres, atés que divendres –el dia habitual– és festiu i així es deixa tancat un assumpte prioritari, la llei d’acompanyament. En la roda de premsa posterior, la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha comparegut junt amb el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, i tots dos han donat tots els detalls d’aquest avantprojecte de llei.

La presència de Soler ha sigut aprofitada pels periodistes per a preguntar-li sobre una qüestió que depén del seu departament: augmentar o no el pressupost d’À Punt, tal com ho ha demanat la seua directora, Empar Marco, en els darrers dies.

Carregant el vídeo…

Soler ha esquivat la pregunta de manera irònica: “À Punt m’agrada però no tenim una maquineta de fer diners”. El titular d’Hisenda ha assegurat que aprofita el seu temps lliure per a veure la nova televisió pública tant a la carta com en directe.

Així mateix, ha explicat que fins i tot li agradaria augmentar el pressupost per a les polítiques industrials però que és “complicat”. La prioritat del Consell, ha matisat Soler, són “les persones”. Per tant, matèries com l’educació o la sanitat es troben per davant d’altres assumptes.

Comparteix

Icona de pantalla completa