Diari La Veu del País Valencià
Bonig reivindica el PPCV davant el discurs caspós i antic de Puig

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha titllat de “caspós” i “antic” el discurs que el cap del Consell, Ximo Puig ha realitzat aquest dimarts, 9 d’Octubre, durant l’acte institucional. Per a la líder dels populars, ni el cap del Consell, Ximo Puig, ni el president del govern, Pedro Sánchez, han adoptat un to reivindicatiu en les seues intervencions i, al seu parer, “han perdut una oportunitat històrica”. “Lamentem que Sánchez haja vingut amb moltes promeses i amb cap realitat”, ha asseverat Bonig.

Així mateix, la diputada popular ha postulat la seua formació com la garantia que necessita la societat valenciana per a fer front als problemes com ara l’infrafinançament valencià. “Volem llançar un missatge d’esperança als valencians: ací està el Partit Popular per a continuar lluitant i fer gran la terra de cohesió i de riquesa”, ha manifestat.

Per a la dirigent de la formació conservadora, el fet que Sánchez haja reconegut l’infrafinançament del País Valencià no és significatiu perquè també ho van reconéixer Rajoy i Zapatero, aquest últim l’impulsor de l’actual sistema de finançament aprovat en l’any 2009, tal com ha indicat Bonig.

La part del discurs que Puig ha dedicat a alertar per la proliferació en tot Europa del feixisme per a la popular estava incomplet atés que el populisme d’esquerres, sota el seu punt de vista, també està creixent. “El PSPV ha participat en altres anys en la manifestació d’aquesta vesprada en què s’atempta contra l’Estatut i la Constitució, però que ara, per interessos electorals, s’ha esborrat”, ha criticat la presidenta popular.

Comparteix

Icona de pantalla completa