Diari La Veu del País Valencià
Els bombers aprofiten la visita de Sánchez als actes del 9 d’Octubre per a exigir-li que pague ja

Els bombers forestals estan duent a terme una concentració de protesta a València als voltants del Palau de la Generalitat, on s’està celebrant l’acte institucional de lliurament d’Altes Distincions amb motiu de la celebració del 9 d’Octubre, un esdeveniment al qual ha assistit el president espanyol Pedro Sánchez.

Els agents forestals han aprofitat la presència de Sánchez –el primer president de l’executiu espanyol que acudeix a aquest acte– per a expressar el seu descontentament pel fet que el govern de Sánchez no ha donat autorització per al cobrament de l’augment salarial que tenen signat amb l’empresa Tragsa i amb l’administració autonòmica.

La concentració s’està desenvolupant als voltants de la plaça de Manises entre àmplies mesures de seguretat –hi ha un fort dispositiu policial– i al crit de “Bombers forestals, drets laborals”, “Sánchez paga ja” i “No més promeses falses”, entre altres consignes.

Els manifestants porten xiulets i cassoles que fan sonar i s’ha registrat fins al moment algun moment de tensió, sense més conseqüències, quan alguns dels presents ha tirat tanques disposades per seguretat.

Comparteix

Icona de pantalla completa