Diari La Veu del País Valencià
Marxa verda i Festa per l’educació pública a Ontinyent

RedactaVeu / Ontinyent

La Plataforma PROU ha convocat per al dissabte 29 de març una Marxa de l’Educació Pública a nivell intercomarcal a Ontinyent.

La Marxa començarà a les 17h a la plaça de la Concepció amb l’itinerari següent: plaça de la Concepció, avinguda Daniel Gil i recinte firal. Estarà amenitzada per les dolçaines i tabalets del grup ontinyentí ‘El Regall’ i una ‘batucada’ que els organitzadors anuncien com “molt especial”.

A més a més, els organitzadors han fet una crida als participants perquè acudisquen amb samarretes verdes. De fet, s’han elaborat uns banderins perquè els participants en la Marxa els pinten i “donen color a la Marxa” tenint en compte que “el color protagonista serà el verd”.

En aquest sentit, la Plataforma organitzadora ha posat samarretes verdes, que formen part de Marea Verda País Valencià, al seu blog amb el preu de 4€ per als/les xiquets/es i de 5€ per als adults.

Aquestes samarretes es poden sol·licitar al correu de la Plataforma ([email protected]) tenint en compte que cal encomanar-les i fer el pagament abans del 15 de març. Cal dir que al blog es troben les mesures de les samarretes per a encertar-ne la talla més adequada per a cadascú.

Festa de l’Eduació Pública

Al finalitzar la Marxa, al pàrquing de la Sala Multiusos, es durà a terme la Festa de l’Educació Pública, coorganitzada per la Plataforma PROU i l’Ajuntament d’Ontinyent.

En aquesta Festa, els participants podran gaudir de la contacontes Almudena Francés, del taller de Samarucs ‘Canta, balla i aprén’, del taller de xanques i de cabets. A més, estan previstes les actuacions de Paco Muñoz, Andreu Valor, Toni de l’Hostal, el tio Fredo, El Club Solitary, Mai Mai, Zerocoma i Atzukak.

La Plataforma PROU ha anunciat també que als tallers de la Festa hi haurà una gimcana informativa sobre l’arranjament escolar, les supressions i la LOMQE

Finalment, els organitzadors dels actes, convocats amb el lema ‘Per una educació pública, digna i en valencià’, han fet una crida a la participació en considerar que “és l’hora de dir PROU!!”.

Comparteix

Icona de pantalla completa