Diari La Veu del País Valencià
Noves Generacions del PPCV trauen la senyera per a posar en valor l’orgull de ser valencià i espanyol

Noves Generacions (NNGG) del PPCV ha posat en marxa en els municipis la campanya ‘Trau la Senyera’ per a “animar a tots els valencians a portar amb orgull els colors de la bandera d’Espanya i la Senyera” i, de cara al 9 d’Octubre, “posar en valor l’orgull de ser valencià i espanyol”.

El president de l’organització juvenil, Juan Carlos Caballero, ha presentat aquest dissabte la iniciativa en la plaça de la Verge de València. Es tracta d’una acció conjunta que els populars realitzen simultàniament a València, Alacant i Castelló. Amb ‘Trau la Senyera’, NNGG vol reivindicar “l’orgull dels valencians com a poble, així com la nostra història, llengua i cultura”, ha indicat la formació en un comunicat.

“Estem orgullosos de ser valencians i espanyols”, ha exclamat Caballero en la presentació. Durant el matí, l’organització ha repartit senyeres perquè “el 9 d’Octubre, les persones les traguen al carrer i les puguen exhibir als seus balcons”. Sota aquest prisma, el titular de NNGG-CV ha demanat al president de la Generalitat, Ximo Puig, que “deixe a un costat les confrontacions: som valencians de primera i alhora formem part d’un gran país com Espanya. Volem que es respecten la llengua, la Senyera, les festes i les tradicions”.

Caballero ha convidat així els valencians a eixir al carrer el dimarts, 9 d’Octubre, a “acompanyar la Senyera i celebrar el dia de tots els valencians”.

“Doble ànima dels valencians”

El PPCV de la demarcació de València, per la seua part, també ha preparat una bateria d’accions amb motiu de la pròxima celebració de les festivitats del 9 i del 12 d’Octubre, amb trobades amb afiliats, una campanya en xarxes socials i iniciatives encaminades a “posar en valor la doble ànima dels valencians de sentir-se tant espanyols com valencians”.

Així ho ha expressat el president de la gestora del PPCV de la demarcació de València, Rubén Moreno, durant un acte celebrat al Puig de Santamaria amb motiu de la inauguració de la nova seu dels populars de la localitat.

“En un context polític com l’actual és important defensar valors recollits en la Constitució i en el nostre estatut d’autonomia com la defensa de l’Estat de Dret, la unitat dels espanyols i l’autogovern dins d’una gran nació com és Espanya”, manifesten des del PP provincial.

Per a aconseguir-ho, animen els valencians a lluir “els colors que representen aquesta concòrdia i el clima de convivència que tan bons resultats ens ha donat en aquests anys d’autogovern”.

Comparteix

Icona de pantalla completa