Diari La Veu del País Valencià
El PPCV insisteix a estigmatitzar per traïció els seus rivals polítics

Ximo Puig és un “traïdor”. Això pensa la portaveu d’Educació del PPCV a les Corts, Beatriz Gascó. I ho és “per seguir subvencionant entitats catalanistes”. Els popular insisteixen a marcar amb l’estigma de la deslleialtat cap al poble els seus rivals polítics.

En una nota de premsa enviada aquest divendres, Gascó no s’està de presentar el president de la Generalitat i els qui discrepen de la seua concepció del País Valencià com a enemics: “Un president que destina més de mig milió d’euros a entitats i associacions catalanistes que pretenen destruir el que som i la nostra essència –un president que prefereix destinar diners a entitats que pretenen destruir Espanya– és un president traïdor que malgasta els diners”.

Els bons valencians i els dolents

Gascó ha citat el finançament a mitjans de comunicació “amb seu social a Catalunya que reben la subvenció per promocionar el català als Països Catalans i que fan apologia de l’independentisme català”.

Un altre exemple és el finançament a Acció Cultural del País Valencià, “subseu d’Òmnium a la Comunitat Valenciana”, segons el PPCV.

La diputada castellonenca critica que Puig no acudisca a la manifestació del 9 d’Octubre i alhora finance els qui l’organitzen. I insisteix en la traïció del cap del Consell als valencians: “Si Puig finança les entitats que estan organitzant la manifestació, traeix els valencians”.

En la banda dels bons valencians, Gascó situa les entitats que “sí que respecten” la noció que el PPCV té del que significa ser valencià. Per això denuncia que “a Lo Rat Penat i a l’Associació Cardona i Vives se’ls neguen els diners i no reben un euro”. Aquestos són, segons Gascó “valencianistes”, mentre que la resta són “catalanistes”.

El text fa esment de la visita de Pedro Sánchez a València durant la diada i apunta a la necessitat que “algú” hauria d’informar el president espanyol que “s’estan promocionant entitats catalanistes que fomenten el separatisme”.

Comparteix

Icona de pantalla completa