Diari La Veu del País Valencià
L’ocupació hotelera del mes de setembre supera les previsions i registra un 86% a València

Els hotels valencians han aconseguit un 86% d’ocupació durant el mes de setembre, segons les dades recollides per BigDataHosbec. Aquestes dades superen en 2,3 punts les previsions per a aquest mes i aconsegueixen el punt àlgid d’ocupació del que portem d’any, atés que l’ocupació hotelera en la segona quinzena de setembre ha aconseguit quasi un 89%, la qual cosa suposa una diferència de 3 punts respecte al període anterior.

El final de l’estiu ha significat un descens del mercat espanyol i s’ha incrementat, al mateix temps, el percentatge de turistes estrangers en 1,2 punts respecte al mes d’agost.

Pel que fa als mercats d’origen, la distribució es manté en la mateixa línia que la resta de l’any, amb predomini del mercat estranger enfront de l’estatal.

Aquest mes de setembre, als hotels de Hosbec de la ciutat de València, el 26% dels turistes pertanyien al mercat estatal mentre que el 74% han sigut turistes internacionals.

Els principals mercats estrangers han sigut el Regne Unit, amb quasi un 18% de quota; seguit dels Països Baixos, amb un 10%; Alemanya, amb un 7%, i Bèlgica, amb un 6%.

Comparteix

Icona de pantalla completa