Diari La Veu del País Valencià
Vetusta Morla, primera confirmació del Festival de les Arts

El Festival de les Arts, que tindrà lloc els dies 7 i 8 de juny a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, ha anunciat el grup Vetusta Morla com a primer cap de cartell. Segons fonts de l’organització, aquesta banda és la “més demandada pel públic des de la primera edició”.

El grup presentarà en el festival el seu quart àlbum d’estudi, Mismo sitio, distinto lugar. Amb aquest disc han sigut nominats recentment als Latin Grammys Adwards 2018 en tres categories que es decidiran en novembre a Las Vegas: Millor Àlbum de Música Alternativa, Millor Cançó de Música Alternativa per ‘Consejo de sabios’ i Millor Disseny d’Empaquetatge.

‘Consejo de sabios’ és la primera cançó que va compondre la banda quan es van ajuntar en el local d’assaig per a preparar el nou treball. “S’escolta la necessitat de canvi que ens agitava. Volíem provar, jugar que es trenca en la història. Una història que es desenvolupa al costat de la música d’una forma molt visual i esquinçadora”, comenta la banda de Tres Cantos (Madrid). Un disc “heterogeni però molt sincer i bastant ric musicalment” que presentaran en la cinquena edició de Festival de les Arts, coincidint amb els seus recentment estrenats 20 anys com a grup.

Comparteix

Icona de pantalla completa