Diari La Veu del País Valencià
Dóna suport a les Músiques d’Arrancapins

RedactaVeu / València.

La Veu del País Valencià sensible a totes les iniciatives que fan possible una cultura vertebradora i en especial la música, els músics i cicles de concerts de tot tipus, fa una crida perquè doneu suport al Verkami Les Músiques d’Arrancapins.

Descripció del projecte:

Des que vam celebrar el centenari l’any 2008, en Arrancapins ens hem abocat de ple amb la música que es fa ací en la nostra llengua -tot i que, si és bona, no li fem fàstics si és en una altra, faltaria més-.

Ja aleshores vam publicar el CD De la Terra amb participació de vint grups/solistes, la major part dels quals pertanyents al Col·lectiu Ovidi Montllor.

Per altra part, des de fa cinc anys estem mantenint la programació estable del cicle de concerts Música entre Amics pel qual han passat solistes i grups com ara: Òscar Briz, Màrius Asensi, Saudade, Carles Enguix i 03, Lluís Vicent, Remigi Palmero, Amanida Peiot, Miquel Gil, Mara Aranda amb Artaica, Eva Dénia, Quamlibet, Vicent Torrent+Ximo Caffarena+Quim Sanz, Néstor Mont, El Corral de Pepeta, La Rana Mariana, Som Romancers, Àlvar Carpi, Sis Veus per al Poeta o Tórtel.

Així mateix, els concerts al carrer de les Falles s’han consolidat com una de les nostres mogudes més populars on s’apleguen centenars de bons aficionats a la música que es fa ara i ací. Memorables van ser els concerts d’Apa, Pep Gimeno Botifarra, La Rana Mariana, Rapsodes, Atupa, El Papado, Atzembla, VaDeBo...

>

Però tot això, amb la crisi econòmica, ens està costant molt de mantenir. És per això que apel·lem a tu perquè, amb la teua participació, ens ajudes a continuar fent-ho possible.

Pins, discs, llibres, samarretes, DVDs i més coses t’estan esperant com a recompensa a la teua participació i la teua fidelitat. No vulgues perdre-te’ls!

I com no, la nostra invitació personalitzada per a cadascun dels concerts.

Enguany més que mai els projectes musicals bullen a la cassola d’Arrancapins, es couen a poc a poc, a l’espera de ficar-los l’escudella. Només ens falta el teu empentonet per fer-los realitat.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Amb els diners arreplegats ens comprometem a mantenir, almenys, la programació del Cicle Música entre Amics durant l’any en curs ( dos concerts a la primavera i dos a la tardor) + un concert (almenys amb dos formacions) a les falles de l’any vinent.

CALENDARI PREVIST

El projecte es desenvoluparà tot al llarg de 2014 i fins al març de 2015.

ENTREGA DE RECOMPENSES

Les recompenses s’entregaran en el primer dels concerts a programar, a la primavera (segona quinzena de maig).

En cas de no poder assistir, les pots recollir al següent o te les enviem a casa.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa