Diari La Veu del País Valencià
Rodríguez: Si tinguera por de l’obertura del sumari, no optaria a la candidatura d’Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha ratificat aquest dilluns la seua voluntat a encapçalar la candidatura a l’Ajuntament de la Vall d’Albaida. “Si tinguera por de l’obertura del sumari, no optaria a la candidatura”, ha subratllat l’edil socialista a les portes de la Ciutat Administrativa 9 Octubre on tenia prevista una reunió amb la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, per a tractar assumptes pendents com ara la posada en marxa d’una residència per a persones amb diversitat funcional.

Així, després que Ferraz i Blanqueries acordaren el 5 de desembre com a data límit per a tancar la candidatura a Ontinyent, Rodríguez no ha negat que la situació que s’ha viscut en els darrers dies “s’haguera pogut evitar”. “No era cap drama endarrerir la celebració de les primàries”, ha afegit.

Preguntat sobre si s’ha sentit en algun moment traït per la direcció federal de la formació, ha sigut molt clar: “A estes altures per a sentir-me traït necessite molt. Està clar que cadascú defensa uns interessos i jo em dedique a defensar els interessos del meu poble”.

D’altra banda, ha volgut agrair el suport que ha rebut per part del secretari general, Ximo Puig, així com pel secretari d’organització, José Muñoz qui també ho ha expressat aquest dilluns en la tertúlia matinal d’À Punt.

“Tinc la consciència molt tranquil·la. Confie i demane que s’òbriga el secret de sumari per a poder saber de què se’ns acusa i defensar-nos”, ha sentenciat l’expresident de la Diputació de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa