Diari La Veu del País Valencià
Més de vint agències de viatge compren productes en el primer ‘workshop’ de les comarques organitzat per València Turisme

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, va obrir aquest divendres a les 19.30h el primer workshop entre agències de viatge i empreses valencianes de producte turístic organitzat pel Patronat de Turisme de València amb la col·laboració de l’Associació Empresarial d’Agències de Viatge (AEVAV).

Un total de 25 agències de viatge i 35 empreses de producte turístic van confirmar la seua participació en el I Workshop de les Comarques, celebrat al Cub de les Comarques, per a comprar nous productes turístics de les comarques valencianes. “És una gran oportunitat per a connectar les empreses turístiques d’origen i de destinació i oferir, de manera conjunta, noves respostes al nou turista que arriba al nostre territori”, va avançar Moncho.

“Creiem i fomentem noves formes de gestió turística que busquen, per damunt de tot, l’excel·lència dels nostres productes i obrin noves vies per a explorar i treballar el nou model de turisme”, va assegurar la màxima responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació de València.

El Patronat de Turisme va disposar 35 expositors al Cub de les Comarques perquè, al llarg de la vesprada, les empreses pogueren presentar els seus productes a les agències de viatge. La sessió va finalitzar amb un aperitiu de clausura per a tots els assistents.

Comparteix

Icona de pantalla completa