Diari La Veu del País Valencià
Carlos Fabra es converteix en assidu als actes de Vox

L’expresident de la Diputació de Castelló i del PP en la demarcació, Carlos Fabra, va tornar a donar suport aquest dijous un acte de Vox celebrat en la Casa de la Cultura de Benicàssim per a presentar el coordinador local de la formació política en aquest municipi de la Plana Alta. En imatges gravades per À Punt es pot veure Fabra assegut sol en una de les butaques de l’auditori i aplaudint durant diversos moments de l’acte.

És el tercer esdeveniment de Vox a què acudeix Fabra des del passat mes de febrer. Així ho ha confirmat el secretari provincial de Vox, Isaac Sánchez, que ha assenyalat que l’exlíder del PP “va aparéixer perquè sí” a l’acte de Benicàssim, ja que no va ser convidat de manera expressa, i ha assegurat que “oficialment” el partit no ha tingut contacte amb ell.

“Les invitacions les vaig enviar jo i a ell no se li’n va enviar”, afirma Sánchez després de ser preguntat sobre l’apropament de Fabra a la formació. “Tenim actes públics i pot vindre qui vulga. Li va venir de gust assistir i va ser rebut com qualsevol altra persona”, ha afegit.

El de Benicàssim és el tercer acte de Vox a què assisteix Carlos Fabra. L’últim va ser en abril, amb motiu de la conferència impartida pel líder estatal de Vox, Santiago Abascal, a Castelló de la Plana. Des de la delegació provincial de Vox reconeixen que Fabra “simpatitza” amb les “idees” d’aquest partit “i està bastant interessat”. “Ja va vindre amb Santiago Abascal fa uns mesos; la seua presència no és nova”, assenyalen. Preguntat sobre si beneficia a Vox el suport d’un expolític condemnat per frau fiscal, Sánchez ha afegit: “No se li pot impedir a ningú vindre”.

Comparteix

Icona de pantalla completa