Diari La Veu del País Valencià
Puig lamenta que l’actual govern català o vulga saber res del País Valencià

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha lamentat aquest dijous l’absència del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, en l’acte de reivindicació del Corredor Mediterrani celebrat a Barcelona.

Preguntat pels periodistes per la no assistència del seu homòleg català, Puig ha assenyalat que “les absències les ha de valorar qui és responsable d’elles” tot i que sí ha lamentat la manca de diàleg entre Catalunya i el País Valencià.

En aquest sentit ha recordat que durant 20 anys, els del govern del PPCV, el País Valencià no volia saber res de Catalunya i que ara que sí que hi ha voluntat per part del Consell, “sembla que són ells [els catalans] els qui no volen saber-ne res”.

Puig ha recordat “els lligams importants” que uneixen ambdós territoris, ja que Catalunya és qui mes compra i qui més ven al País Valencià. També ha posat de manifest els lligams socials i culturals que uneixen Catalunya i el País Valencià i ha apuntat que li hauria agradat que Torra haguera estat present.

Comparteix

Icona de pantalla completa