Diari La Veu del País Valencià
Simat de la Valldigna s’endinsa en els secrets de la gastronomia monàstica

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna i el Monestir de Santa Maria de la Valldigna organitzen el 3r Encontre de Gastronomia Monàstica. Unes jornades que tindran lloc del 30 de setembre al 14 d’octubre en ebars, restaurants i forns de la Safor, on s’oferiran degustacions i altres activitats, com ara cuina en directe, tallers i visites teatralitzades al monestir.

La inauguració d’aquestes jornades, que arriben en 2018 a la seua tercera edició, serà el pròxim diumenge 30 de setembre a les 10.45 hores. A les 11.00 hores hi ha programada una visita teatralitzada al monestir i a migdia, un tast de licors i dolços típics de Simat. Aquesta activitat es realitzarà al forn de pa Castilla. Les jornades continuaran el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre. Eixe dissabte al monestir hi ha prevista una visita sensorial a les 11.00 hores i diumenge, de nou, una visita teatralitzada i un tast de cerveses monàstiques.

L’últim cap de setmana de les jornades començarà el divendres 12 d’octubre amb un taller d’enquadernació artesana a les 10.00 hores. El dissabte 13 hi ha previst un concert de música monacal a les 19.00 hores, que estarà precedit d’una nova visita teatralitzada. La nit acabarà amb el sopar monàstic el menú del qual té un preu de 20 euros. Les jornades acabaran el diumenge 14 amb un tast de vins monàstics i tapes casolanes.

Per a participar en aquestes jornades, els interessats es poden inscriure a l’Oficina de Turisme de Simat de la Valldigna a través del telèfon 96 281 09 20 o per correu electrònic [email protected].

Comparteix

Icona de pantalla completa