Diari La Veu del País Valencià
El festival Art al Carrer converteix Alzira en una gran aparador per a la música, la dansa, el circ, el mim i el dibuix

Els carrers d’Alzira (la Ribera Alta) es convertiran aquest pròxim cap de setmana en un gran aparador per a l’art urbà. Música clàssica, contemporània, arts plàstiques i espectacles visuals es fusionaran els dies 28 i 29 per a oferir als alzirenys i a tots aquells visitants un cap de setmana cultural i participatiu. Espectacles distints, professionals, i també d’amateurs, de circ i de mim; concerts, contacontes, il·lustracions i dansa ompliran els carrers d’Alzira.

L’alcalde de la capital de la Ribera Alta, Diego Gómez, destaca que amb el festival Art al Carrer “Alzira es postula com a ciutat clau al món cultural i es converteix en referent de la cultura. Activitats com el Nanofest, Somriu als parcs i, ara, Art al Carrer es consoliden i donen una oportunitat als artistes de la ciutat perquè projecten junt amb altres professionals de talla internacional”.

Huit actuacions en total correran a càrrec d’artistes locals, entre ells La Tarumba Teatre, que estaran presents en aquest festival que, segons han desvetlat, comptarà amb un correfoc en la cloenda. “Aquesta tercera edició hem incrementat les activitats i enguany tindrem més de 100 artistes, que duran a terme 51 activitats en 31 ubicacions distintes per tota la ciutat. Art al Carrer ha arribat per a quedar-se”, assegura la regidora de Cultura Aida Ginestar. L’edil també ha manifestat que l’objectiu és “fer propostes que donen visibilitat al potencial cultural i que facen arribar la cultura a tota la gent, fent que els carrers siguen l’escenari de multitud d’espectacles”.

Un dels participants destacats d’aquesta edició d’Art al Carrer és la companyia Maduixa Teatre, que ha realitzat una extensa gira per més de 20 països d’Europa, Àsia, Amèrica del Nord i Amèrica Central i ha rebut una vintena de premis, entre ells el Premi Max 2015 o el Premi Fetén al Millor espectacle infantil “DOT”.

La programació completa d’Art al Carrer es pot consultar a la web del festival i en el dossier es poden consultar de manera detallada els diferents espectacles programats.

Comparteix

Icona de pantalla completa