Diari La Veu del País Valencià
Xàtiva arriba a 36 graus de temperatura durant els primers dies de tardor

Les temperatures màximes han registrat aquest diumenge un lleuger ascens malgrat que oficialment la tardor va començar el passat divendres, 21 de setembre. Així, els primers dies d’aquesta estació han estat marcats per jornades de calor i els valors han arribat fins als 36 graus en la localitat de Xàtiva (la Costera) aquest diumenge.

Segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), en línies generals, les màximes han pujat un o dos graus respecte a dissabte, amb l’excepció de Xàbia i l’Altet, on els termòmetres han registrat tres graus més que dissabte i han arribat fins als 34 i 33 graus, respectivament.

Les temperatures màximes més destacades registrades aquest diumenge en la demarcació de Castelló han sigut els 31 graus de Vinaròs, Castelló de la Plana i Sogorb i els 27 graus de Castellfort.

A la demarcació de València les màximes més significatives han sigut els 36 graus de Xàtiva, els 33 de Manises, els 32 d’Utiel i València, els 31 de Polinyà del Xúquer i els 28 graus d’Oliva.

Les temperatures màximes més destacades registrades a la demarcació d’Alacant han sigut els 34 graus de Xàbia, els 33 de l’Altet, els 31 d’Alacant i Rojals i els 30 graus del Pinós.

Comparteix

Icona de pantalla completa