Diari La Veu del País Valencià
L’EMT de València marca un nou rècord de plantilla amb la contractació de quasi 100 nous treballadors

L’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) ha incorporat a la seua plantilla quasi un centenar de conductors, xifra que la converteix en la plantilla de conductors més nombrosa dels últims anys, amb un total de 1.337 persones, de les quals 111 estan en situació de jubilació parcial. Segons ha explicat l’Ajuntament en un comunicat, aquestes xifres contrasten amb els poc més de 1.100 conductors en actiu en 2015.

Des de 2015 s’han dut a terme més de 300 contractacions en l’empresa i des de l’Ajuntament defensen que aquest creixement ha anat acompanyat també “d’un important augment del nombre d’usuaris cada dia”. A més, al llarg del mes d’octubre s’incorporaran més de 15 nous conductors. Açò farà que de la borsa de 300 conductors i conductores que va eixir a l’inici de l’any, solament queden per examinar-se menys de 90.

“En la legislatura anterior amb el govern del PP, entre els anys 2011 i 2015, solament es van realitzar 96 noves contractacions; ara, en tres anys, se n’han dut a terme 308”, ha apuntat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

També ha explicat que “aquestes contractacions van arribar després d’anys de falta d’inversió en personal i de l’amenaça d’un ERO plantejada pel PP”. “Nosaltres ens marquem com un dels nostres principals objectius dotar a l’empresa pública de transports de la plantilla necessària per a desenvolupar les seues tasques i ho hem aconseguit”, ha afegit.

Comparteix

Icona de pantalla completa