Diari La Veu del País Valencià
Una pastera arriba a la costa del Campello amb huit persones a bord

Huit persones d’origen àrab i en aparent bon estat de salut han sigut interceptades al Campello (l’Alacantí) després d’arribar a la costa a bord d’una pastera, la quarta detectada a la demarcació d’Alacant des de dissabte.

Segons han informat a Efe fonts de la Guàrdia Civil, aquestes persones van ser localitzades dijous cap a les 20.00h després d’arribar en una pastera de 5 metres d’eslora i amb un motor de 30 cavalls a la cala Barranc d’Aigües.

Els huit migrants, joves però majors de 18 anys, van ser interceptats en terra i portats a la caserna de l’institut armat al Campello abans de ser posats a la disposició d’Estrangeria.

Es tracta de la quarta pastera amb un total de 38 immigrants que arriba la costa de la demarcació d’Alacant des de dissabte passat, quan van ser localitzades dues embarcacions, una a l’altura d’Alacant (l’Alacantí) i una altra a Altea (la Marina Baixa), amb un total de 15 persones. A més, aquest dijous va ser localitzada una altra embarcació d’aquestes característiques a l’Alfàs del Pi (la Marina Baixa), amb 15 immigrants.

Comparteix

Icona de pantalla completa