Ultres d'España 2000 intenten boicotejar l'Aplec del Camp de Túria

Els esvalotats han amenaçat els assistents assegurant que "el 9 d'Octubre ens veiem a València"video
/ València
14 setembre 2018 01:00h
Els agents han intentat controlar els concentrats que han continuant cridant a pocs metres dels assistents.

Un grup d'ultres, militants d'España 2000, han intentat boicotejar l'inici de l'Aplec del Camp de Túria que ha començat aquest divendres de vesprada a la localitat de Bétera.

La guàrdia civil ha hagut d'intervindre davant les amenaces dels concentrats quan han cridat, segons han recollit diferents testimonis a les xarxes socials: "El 9 d'Octubre ens veiem a València", una afirmació que fa referència a les agressions patides per diversos manifestants que participaven en l'acte convocat per la Comissió 9 d'Octubre durant la Diada del País Valencià de 2017, quan aleshores diferents ultres van intentar sabotejar la manifestació.

En un vídeo difós pel partit ultra España 2000 es podia veure com diferents persones tractaven d'impedir els actes de l'Aplec del Túria al parc del Jonqueral a Bétera. Els agents, però, han intentat disposar un cordó de seguretat per a controlar els esvalotats perquè pogueren continuar les activitats programades. Els assistents han hagut de seguir amb l'Aplec mentre els ultres continuaven llançant amenaces i insults darrere la Guàrdia Civil i a escassos metres de l'escenari i de les persones que havien acudit als concerts.

L'Aplec del Camp de Túria, que enguany se celebrava sota el lema 'Juntes contra el feixisme, la censura i la repressió', continua aquest dissabte 15 de setembre amb diverses activitats.

  

 

next