Diari La Veu del País Valencià
L’alcaldessa de Castelló de la Plana tanca el seu Twitter després de rebre amenaces contra les seues filles

L’alcaldessa de Castelló de la Plana, la socialista Amparo Marco, ha informat la Policia Local, la Policia Nacional i els serveis jurídics municipals dels insults i amenaces que ha rebut en xarxes socials i que l’han portat al tancament del seu compte de Twitter, que suma més de 5.600 seguidors. D’altra banda, el seu perfil de Facebook serà gestionat a partir d’ara “per l’executiva local del PSPV-PSOE de Castelló”, ha informat la regidora en l’última publicació en aquesta xarxa social, el passat 10 de setembre.

Amparo Marco ha afegit que l’avís als agents policials ha sigut perquè estigueren “vigilants” però ha indicat que no ha interposat denúncia, “ni ho faré, només he volgut evitar danys majors”, ha indicat. La decisió de tancar el seu compte de Twitter –un tràmit que encara tardarà diversos dies– i de cedir la gestió de Facebook ha sigut presa després de les amenaces abocades contra l’alcaldessa i el seu entorn familiar arran del conveni per a la reforma i cessió de l’estadi Castàlia.

En la seua última piulada el passat 23 d’agost, assegurava que podia entendre “la pressió per a aconseguir un objectiu” però no “l’assetjament”. “Vetlaré per la integritat de les meues filles, que res deuen en aquest contrasentit. Qui vulga saber del conveni, que es dirigisca al regidor delegat d’Esports, Enric Porcar. Gràcies”, continuava.

Marco ha incidit que els insults “no haurien de donar-se mai, a ningú, i encara menys generar ànim d’insult i d’assetjament a una persona, han sigut prou greus com per a deixar les xarxes socials i que no anara a més”. “Les xarxes socials han de ser un mecanisme de diàleg, no vull una situació d’ansietat ni ser el sac de boxa de ningú”, ha dit.

Comparteix

Icona de pantalla completa