Diari La Veu del País Valencià
Paolo Nuttini, Example, Above&Beyond i Tom Odell, noves incorporacions al FIB
RedactaVeu / Europa Press / Benicàssim

Aquests artistes se sumen als ja avançats en tandes anteriors, entre els quals figuren bandes i solistes de la categoria de Kassabian, Paul Weller, Lily Allen, Jake Bugg, Ellie Goulding o Tinie Tempah. Tots ells formaran part del cartell del 20 aniversari del Festival Internacional de Benicàssim, que es desenvoluparà al recinte municipal de festivals.

Fonts del festival esperen poder donar a conèixer algun cap de cartell més abans de la presentació de la vintena edició del FIB, prevista durant el mes de maig.

Dots vocals i arrels folies

De les noves incorporacions, destaca la confirmació de l’escocès Paolo Nutini, que ha polit la seua proposta des que debutara en el món de la música allà per l’any 2006 amb el seu treball ‘Last Request’. Sense deixar de ser ell, ha espremut al màxim els seus dots vocals i compositives atès que les seues arrels folkies i soul continuen estant en els seus treballs, l’últim d’ells ‘Caustic Love’ de 2014.

Mentrestant, Example, Elliot Gleave, és “un consumat trencapistes de ball”, que en aquests moments es troba al deixant de Calvin Harris amb una clara línia musical ascendent.

Finalment, Above&Beyond és el nom d’un polifacètic col·lectiu de música electrònica establit a Londres i Tom Odell és un jove artista que en 2013 publica ‘Long Way Down’ que aconsegueix el número 1 en vendes.

Comparteix

Icona de pantalla completa