Diari La Veu del País Valencià
La Guàrdia Civil deté un home per furtar 190 cabres a la Vall d’Albaida

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 63 anys per presumptament apropiar-se de 190 cabres en l’explotació agrícola de la comarca valenciana de la Vall d’Albaida en la qual treballava. El valor del bestiar podria ascendir a 13.000 euros, informa l’institut armat en un comunicat.

L’operació ‘Caprinos’ de l’Equip ROCA de Xàtiva (la Costera) va arrancar arran d’una denúncia per la desaparició d’animals en aquesta explotació. Després de les perquisicions, els investigadors van esclarir la desaparició de fins a 190 cabres.

El treballador de l’explotació suposadament portava mes d’un any apropiant-se de bestiar per a vendre els animals pel seu compte per davall del valor de mercat. El valor del bestiar caprí ascendiria a 13.000 euros. La investigació va culminar dijous passat, 6 de setembre, amb la detenció del sospitós com a presumpte autor d’un delicte d’apropiació indeguda i un altre de danys. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat número 3 de Primera Instància i Instrucció de Xàtiva.

Comparteix

Icona de pantalla completa