Diari La Veu del País Valencià
Sánchez descarta de moment la dimissió de Montón: Fa una tasca excel·lent i la seguirà fent

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha descartat aquest dimarts que tinga intenció de cessar o acceptar una hipotètica dimissió de la ministra de Sanitat, Carmen Montón, per l’escàndol fruit de l’obtenció irregular d’un màster de la Universidad Rey Juan Carlos.

“Carmen Montón està fent una feina extraordinària com a ministra de Sanitat, en menys de 100 dies s’ha recuperat la universalitat de la sanitat pública, s’ha posat en marxa la llei de lluita contra la violència contra els menors i està fent el que se li va demanar, que és revertir les retallades en la sanitat pública, recuperar i avançar en drets vinculats a la sanitat pública”, ha afirmat a preguntes dels periodistes als passadissos del Senat.

El PSOE i el govern espanyol ja havien expressat prèviament el seu suport a Montón, malgrat que Podem ha advertit que, si no aclareix el cas, haurà de dimitir i juntament amb Ciutadans ha demanat la seua compareixença al Congrés. La ministra, de fet, ha registrat aquest dimarts una petició de compareixença per a exposar a la cambra baixa els detalls d’aquest nou cas vinculat a la Universidad Rey Juan Carlos.

Comparteix

Icona de pantalla completa