Diari La Veu del País Valencià
Ábalos assegura que el govern espanyol i el PSOE tenen plena confiança en Montón

El secretari d’Organització del PSOE i ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha assegurat aquest dimarts que la seua formació i el govern espanyol tenen “plena confiança” en la ministra de Sanitat, Carmen Montón assetjada per l’escàndol del màster que hauria obtingut irregularment a la Universitat Rey Juan Carlos.

Segons Ábalos, la seua actuació “va sempre amb la voluntat d’enriquir el seu coneixement”, amb la “millor intenció” i seguint “les directrius que li van establir des de la pròpia direcció del curs”. En paraules del ministre de Foment, Montón “es va limitar a seguir les instruccions que li permeteren desenvolupar aquest curs i culminar-lo amb el treball que ja ha mostrat als mitjans de comunicació”.

En tot cas, Ábalos ha recordat que la ministra ja està donant explicacions i ho continuarà fent, ja que ha demanat comparéixer al Congrés per a explicar com va obtindre el màster. En aquest sentit, Ábalos ha assegurat que el cas de Montón no té res a veure amb els de Casado o Cifuentes: “Ací no hi ha hagut cap prevalença ni sol·licitud de tractament de favor”, tot i que la Rey Juan Carlos ha reconegut que les notes de Montón es van manipular.

Comparteix

Icona de pantalla completa