Diari La Veu del País Valencià
El PPCV ofereix ajuda als governs municipals on s’han trencat els pactes d’esquerres

La presidenta del PPCV, Isabel Boing, ha assegurat aquest divendres que municipis com Oliva (governat per Compromís) i Puçol (PSPV) han demanat l’ajuda de la seua formació després del trencament dels pactes de govern i ha anunciat que oferirà el seu suport als ajuntaments on aquestos acords entre forces d’esquerra per a governar s’hagen trencat.

En una compareixença després de reunir-se amb la gestora del PP de la província de València i els presidents comarcals, Bonig ha incidit que la “tònica” serà que faran costat als pressupostos “bons per al municipi i els ciutadans” però en cap cas “taparan les vergonyes d’aquestos governs del canvi que en tres anys han anat a la deriva perquè són incapaços de governar perquè no tenen projecte polític”.

La líder popular ha recordat que “va començar per Alacant” però ara ha ocorregut a Torrevella, Paterna, Puçol, Bétera i Oliva, entre d’altres, “on els pactes s’estan trencant, fins i tot estan demanant que el PPCV entre al govern” i s’ha referit “al desastre d’aquest estiu de baralles i desavinences” en la Generalitat.

Segons la dirigent, el “desastre del pacte del Titànic fa aigües” i això passa, com a Alacant, “quan el teu únic projecte és fer fora el PPCV i pactes en despatxos el que no has aconseguit en les urnes”. Per això ha indicat que “qualsevol dels pactes del canvi”, es resumeixen que “no fan res i són profundament sectaris”.

Ha especificat que Oliva i Puçol els “han demanat ajuda” i que s’han oferit a Paterna per a Puerto Mediterráneo i la gestió del centre de menors i a Torrevella perquè 700 funcionaris no han cobrat la nòmina d’agost i el PPCV “s’ofereix a solucionar problemes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa