Diari La Veu del País Valencià
Detingut pel segrest exprés a Ibi d’una dona a la qual va robar 30 euros

Un home de 42 anys ha sigut detingut a Benidorm (la Marina Baixa) acusat del segrest exprés d’una dona, a qui va assaltar quan es dirigia a missa, va introduir per força en un vehicle i la va alliberar més tard després de llevar-li tots els diners que portava damunt, no més de 30 euros. El sospitós, de nacionalitat espanyola, està acusat dels presumptes delictes de detenció il·legal, lesions i robatori amb violència i intimidació, segons un comunicat de la Guàrdia Civil.

El segrest exprés va ocórrer sobre les huit del matí del passat diumenge en la localitat alacantina d’Ibi, quan la víctima, una ciutadana espanyola de 60 anys, es dirigia a una església i va observar a un home que, dins d’un cotxe, la mirava a través de la finestreta. En eixe moment, l’home va eixir de l’automòbil, la va agafar per l’esquena, li va encreuar els braços per a immobilitzar-la i la va ficar per força en el vehicle. La dona va quedar atrapada en el buit de separació dels seients, sense forma d’incorporar-se, mentre que la seua segrestador va arrancar i va emprendre la fugida. Després de diversos quilòmetres recorreguts “i molts minuts d’angoixa” per a la víctima, l’home va detindre el turisme i la va deixar eixir, no sense abans llevar-li els diners que portava damunt, uns 30 euros, segons l’institut armat.

Els agents de la Guàrdia Civil van poder comprovar, a través d’enregistraments en càmeres de vigilància de la zona, que la dona va quedar desorientada i atordida per la tensió de la situació, després de poder eixir del cotxe. Els empleats d’un bar proper al lloc on la víctima havia sigut posada en llibertat, a més de 10 quilòmetres d’Ibi, la van traslladar a l’església, des d’on va ser portada al Centre de Salut per a una exploració mèdica, acompanyada per coneguts.

Com que la dona, que no havia parat de cridar durant tot el forcejament, havia cridat l’atenció de diversos veïns, aquestos van poder anotar la matrícula del vehicle, la qual cosa va facilitar la labor dels agents per a identificar el presumpte segrestador. Una vegada identificat, agents de la Guàrdia Civil de l’àrea d’Investigació d’Ibi es van desplaçar fins a Benidorm, on el van arrestar pels delictes de detenció il·legal, robatori amb violència i intimidació i lesions.

L’home, que va ser posat a la disposició de l’autoritat judicial, “ha quedat en llibertat amb càrrecs, a l’espera de la celebració del judici corresponent”, segons la Guàrdia Civil.

Comparteix

Icona de pantalla completa