Diari La Veu del País Valencià
Oltra reivindica la llibertat d’expressió: Sempre defensaré que Bonig diga el que li done la gana

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha tornat a reiterar el seu ferm compromís amb la llibertat d’expressió aquest divendres després que el PPCV haja demanat la reprovació del president de les Corts, Enric Morera, per donar suport a la llibertat dels polítics catalans investigats pel procés en el seu perfil de Twitter.

Oltra s’ha volgut desmarcar de l’actitud que els populars han adoptat arran de la piulada de Morera i li ha enviat un missatge a la líder del PPCV, Isabel Bonig: “A mi em pot desagradar també el que diga Bonig, però em toca defensar el seu dret a dir el que li done la gana”.

Carregant el vídeo…

La també consellera d’Igualtat ha assenyalat que una societat democràtica “avançada” es caracteritza per tindre blindada la seua llibertat d’expressió. “El liberalisme que tant li agrada a Bonig es basa en respectar els drets fonamentals. Estaria bé que Bonig, a banda de Milton Friedman, llegira algun liberal clàssic”, ha manifestat de manera irònica la número dos del govern valencià.

Així mateix, Oltra no ha sigut l’única que ha defensat la proliferació d’opinions a les xarxes socials, els altres dos socis del Botànic (PSPV i Podem) també comparteixen el seu punt de vist, atés que ja han avançat que no donaran suport a la reprovació que el PPCV va presentar aquest dijous.

Comparteix

Icona de pantalla completa