Diari La Veu del País Valencià
La Plataforma per l’Ensenyament Públic torna a eixir als carrers per a reivindicar la derogació de la LOMCE

La Plataforma per l’Ensenyament Públic durà a terme, amb motiu de l’inici de les classes, diverses accions reivindicatives perquè es derogue aquest curs la LOMCE i “s’avance en la política de defensa de l’escola pública enfront de la concertació de centres”.

El col·lectiu ha convocat per a aquest divendres, a les 10.30 hores, una concentració davant la seu de la Delegació del govern espanyol. A més, el dilluns 10 de setembre realitzarà la lectura del seu manifest i desenvoluparà altres accions reivindicatives en els centres educatius.

Aquestes accions, expliquen en un comunicat, es basen en diverses reclamacions principals: que el govern espanyol “tombe” la LOMCE, que es revertisquen les retallades i que s’obriga el canal de comunicacions a una nova política educativa centrada en el diàleg i la participació i que la Generalitat Valenciana faça “una aposta molt més valenta per l’ensenyament públic”.

Entre les peticions concretes de la plataforma, figura que la Conselleria d’Educació considere aquesta entitat “com a interlocutora de la majoria de la comunitat educativa per la millora constant de l’ensenyament públic” i que desenvolupe “moltes més accions a favor de les condicions de l’escola pública, l’alumnat, les famílies i el professorat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa