Diari La Veu del País Valencià
L’APPV organitza la I jornada ‘Alternatives Laborals en el Mercat Periodístic Actual’
RedactaVeu / València

L’Associació Professional de Periodistes Valencians (APPV) organitza junt amb la Universitat Cardenal Herrera-CEU la primera jornada sobre les ‘Alternatives Laborals en el Mercat Periodístic Actual’. La xarrada tindrà lloc dijous que ve 27 de març a les 12 hores en la facultat de Periodisme del CEU (Alfara del Patriarca).

La jornada formativa comptarà amb la participació de 5 joves periodistes, exalumnes del CEU, que exposaran diferents camins alternatius a les eixides professionals convencionals del periodisme. L’objectiu de la jornada és mostrar als alumnes, i futurs periodistes, la situació actual del mercat laboral periodístic i informar de les alternatives i noves eines que ofereix el panorama actual.

La primera ponència la impartiran els periodistes Héctor Gómez i Eugenio Viñas, creadors del portal esportiu Plaza Esportiva pertanyent a la capçalera digital València Plaza. En segon lloc exposarà el seu projecte de negoci periodístic l’empresari Jorge Valldecabres, fundador de la plataforma de comunicació ‘online’ entre parròquies ‘Eclesiared’. En tercer lloc intervindrà Fernando Ballester, periodista especialitzat en SEU i creació de contingut digital. En l’actualitat exerceix de ‘Content Manager’ en www.vulka.es i organitza Startup Weekend València.

Finalment, Javier Matoses, periodista i membre de l’executiva d’APPV, explicarà la labor en els gabinets de comunicació destacant l’important paper que està adquirint aquest vessant en el mercat laboral actual del periodisme.

Comparteix

Icona de pantalla completa