Diari La Veu del País Valencià
Mercadona invertirà 100 milions d’euros en la seua expansió a Portugal en 2019

La cadena de supermercats Mercadona invertirà uns 100 milions d’euros a ampliar la seua presència a Portugal amb entre “vuit i deu” establiments durant el segon semestre de 2019, ha anunciat aquest dilluns la companyia.

Les noves tendes de Mercadona estaran en els districtes de Porto i Braga, en la Regió Nord, i Aveiro, en la Regió Central. “El nombre final serà definit en funció de l’evolució de llicències i l’avanç de les obres”, ha agregat l’empresa.

El grup pretén crear 300 llocs de treball que, sumats als 200 ja existents, totalitzaran uns 500 empleats a Portugal. El grup va anunciar fa dos anys la seua entrada al país amb la premissa “a Portugal, volem ser portuguesos” i va crear la societat Irmadona Supermercats, amb seu a Porto. Posteriorment va iniciar la seua activitat en Matosinhos, pertanyent al districte de Porto, i avança en la construcció d’un local en Póvoa de Varzim, en el mateix districte, destinat a desenvolupar tota l’activitat logística a Portugal, amb l’objectiu d’adaptar l’oferta “a les necessitats d’aquest mercat”.

“Tots aquestos fets confirmen que Portugal és una gran oportunitat per a iniciar el creixement internacional de l’empresa i estem molt entusiasmats amb la decisió i el desafiament d’un projecte amb el qual estem molt compromesos”, va afirmar el president de la companyia, Juan Roig.

Comparteix

Icona de pantalla completa