Diari La Veu del País Valencià
De la Rambleta al Palau: la celebració del Deleste 2018 canvia d’ubicació per a ampliar el seu aforament

El Palau de la Música de València acollirà el dissabte 17 de novembre la nova edició del Deleste, que canvia d’ubicació i amplia el seu aforament a 1.500 persones, segons ha avançat l’auditori en un comunicat.

El festival tardorenc ha triat aquest emplaçament en lloc de la Rambleta perquè s’adequa “perfectament” al seu concepte: “La meravellosa acústica, la seua cèntrica i preciosa localització annexa als Jardins del Túria i la possibilitat d’ampliar l’aforament han influït molt en la decisió d’escollir el nou recinte”.

Per tant, els responsables de l’esdeveniment estan convençuts que els “espera l’edició més especial i potent viscuda fins ara”, ha assegurat Quique Medina, un dels organitzadors.

Com a presidenta del Palau, Glòria Tello ha celebrat que l’auditori està d’enhorabona “després de l’èxit dels recents concerts d’importants grups i artistes independents, com ara Lambchop, Nacho Vegas, Gener o Tardor”.

En novembre, el Palau de la Música “fa un pas més enllà acollint la propera edició d’un dels festivals de música independent més importants i de més qualitat”. “El Deleste 2018 desplegarà tota la seua màgia en aquest nou ‘palau obert’ de totes i tots”, ha manifestat la també regidora de Cultura i Patrimoni.

Més pressupost per a un cartell “molt potent”

A més del nou emplaçament, l’organització del Deleste ha augmentat el pressupost de contractació d’artistes per a obtindre un cartell “molt potent”.

El Deleste 2018 es desenvoluparà al llarg d’una sola jornada (sota el lema ‘#JustForOneDay’) en la qual “no faltaran la comoditat, el so cuidat i no superposar els grups”. A més, igual que la passada temporada, tindrà una “espectacular” prèvia familiar i gratuïta al Centre del Carme de València.

El Sona el Deleste serà el dissabte 20 d’octubre i el cartell complet es revelarà a mitjan setembre. També les entrades eixiran a la venda a primers de setembre.

Com ja és costum en aquest festival, els primers compradors (els “especials del Deleste”) obtindran algun premi sorpresa.

Comparteix

Icona de pantalla completa