Diari La Veu del País Valencià
La vintena edició de Sagunt a Escena conclou amb l’obra ‘Èdip’, dirigida per Oriol Broggi

Sagunt a Escena conclou les representacions d’aquest any al Teatre Romà amb Èdip, de Sòfocles, una producció del Teatre Romea dirigida per Oriol Broggi i interpretada per Julio Manrique, Carles Martínez, Marc Rius, Mercè Pons, Ramon Vila, Miquel Gelabert i Clara de Ramon.

Fonts de la Generalitat han explicat en un comunicat que per a aquesta versió, obra de Jeroni Rubió, s’ha usat el text de l’obra Èdip Rei, amb alguns afegits de l’obra Èdip a Colonos, així com breus fragments de Wajdi Mouawad.

El següent i últim espectacle d’aquesta vintena cinquena edició de Sagunt a Escena serà el divendres, 7 de setembre, amb l’actuació de la cantaora María José Carrasco, guanyadora de la Lámpara Minera en el Festival Internacional de Cante de les Minas d’aquest any, al casino vell del Port de Sagunt.

Les mateixes fonts han assegurat que la tragèdia d’Èdip pot paréixer una història llunyana, però el fet de fer mal i fer-se mal de manera inconscient o el drama de buscar la veritat i acabar per trobar-la són unes constants universals i intemporals que ens acosten als clàssics.

Comparteix

Icona de pantalla completa