Diari La Veu del País Valencià
Controlat l’incendi forestal de Beniardà després de calcinar vora 25 hectàrees

Els efectius de bombers que treballen en l’extinció de l’incendi declarat aquesta matinada a Beniardà (la Marina Baixa) han donat per controlat el foc a les 20.00 hores d’aquest dijous, després de calcinar 25 hectàrees de pinar i vegetació. La pluja en la zona ha facilitat les tasques d’extinció, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

Durant tot el matí, efectius del Consorci de Bombers d’Alacant, quatre unitats de bombers forestals amb autobombes i tres mitjans aeris han treballat en l’extinció de l’incendi, que es va iniciar poc abans de les 21.00 hores de la nit en dos punts diferents.

Els dos focus estaven separats per una distància de 3 quilòmetres entre ells. El primer, originat a la zona de la serra de l’Aixortà, ha sigut estabilitzat aquesta matinada i ha afectat una superfície d’unes 4,5 hectàrees de pineda, muntanya baixa i vegetació, han explicat les mateixes fonts.

El segon focus es troba localitzat en una zona de molt difícil accés, a l’entorn del Barranc de Coves, però el foc ja està controlat. És en aquest punt on des d’aquest matí han estat descarregant aigua els mitjans aeris.

Comparteix

Icona de pantalla completa