Diari La Veu del País Valencià
El càmera de Telemadrid agredit renuncia al seu treball cansat de ser increpat contínuament en concentracions a Catalunya

Un grup d’unes tres persones van agredir aquest dimecres un càmera de Telemadrid a l’inici de la concentració convocada per Ciutadans al Parc de la Ciutadella. Just abans de l’agressió, uns quants concentrats el van assenyalar com a càmera de TV3 i li van pegar una punyada i diverses patades.

Segons va relatar a EFE l’agredit, que és de València, l’agressió va començar quan el càmera va demanar a una senyora que deixara de gravar-lo i de donar-li colps a les cames, ja que en veure que portava una peça groga va pensar que treballava per a TV3.

Va ser aleshores quan es va organitzar una revolada entre alguns dels presents, que van començar a cridar i a espentar el càmera de televisió fins que dos homes de mitja edat li van propiciar diverses punyades per darrere que li van impactar en la cara.

L’agredit, que va ser atés per una ambulància, ha presentat aquest dijous una denúncia pels fets ocorreguts en els que a més de ser agredit, va ser insultat i va sentir crits de “fora TV3”.

L’operador va assegurar que en manifestacions independentistes també havia sigut increpat, encara que sense arribar a l’agressió física, i va afirmar que a causa d’aquest últim episodi, sumat a altres situacions de tensió que ha viscut, deixarà el treball i tornarà a la seua localitat d’origen, València.

Per la seua banda, la portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat, que també va assistir a la concentració, va ser increpada per alguns participants mentre feia declaracions als mitjans a la Ciutadella.

Comparteix

Icona de pantalla completa