Diari La Veu del País Valencià
Un jove de Torrevella es vanta a les xarxes socials de conduir a 240 km/h

La Guàrdia Civil investiga a Torrevella (el Baix Segura) un jove de 19 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat vial després de fer gala a les xarxes socials de conduir, suposadament, a una velocitat de 240 quilòmetres per hora, segons ha informat el cos.

El jove, de nacionalitat espanyola, havia publicat presumptament un vídeo a Instagram on circulava a 230 quilòmetres per hora per l’autovia A-35, a la comarca de la Costera, al seu pas pel terme de Vallada.

El vídeo va començar a compartir-se per diverses xarxes socials, es va fer viral i va arribar a ser vist per agents de la Policia Local de Torrevella, que va identificar “sense cap dubte” el jove que apareixia conduint, ja que havia sigut detingut en alguna ocasió per altres fets. En les imatges es pot observar el jove conduint el vehicle mentre és gravat per un dels acompanyants a 230 km/h.

Els agents de la Policia Local de Torrevella van posar els fets en coneixement de la Guàrdia Civil, que immediatament va iniciar la localització del jove i del vehicle utilitzat per a la “suposada proesa” de la qual presumia a les xarxes socials, segons el agents. Aquestos van localitzar el jove, que està sent investigat per un presumpte delicte contra la seguretat vial, i van confiscar el vehicle de gran cilindrada per a ser posats a disposició judicial.

A més, els agents de la Guàrdia Civil van poder situar el punt quilomètric exacte on es produeix la infracció penal, ja que en el vídeo s’aprecien alguns elements de la via, com ara ponts i edificis, que permetien identificar el tram de la carretera.

Comparteix

Icona de pantalla completa