Diari La Veu del País Valencià
Albiol: ‘Resulta sospitós que Blasco adjudiqués a la firma que li va reformar Vila Consuelito’
RedactaVeu / Europa Press / València
El projecte, integrat en Sociópolis, inclou l’execució de les obres d’urbanització del sector La Torre de València i la redacció dels projectes d’execució, projectes complementaris i realització de les obres d’edificació.
Per a Albiol, “resulta sospitós que Blasco adjudiqués a la mateixa firma que li va fer la fastuosa i esplèndida reforma de Vila Consuelito”. De fet, ha afegit Albiol, “fou el mateix Blasco, aleshores conseller d’Ordenació del Territori, qui signà la resolució de l’adjudicació el 9 de novembre de 2005”.
Albiol ha entregat al Ministeri fiscal el citat expedient de contractació que inclou els informes tècnics, els plecs, les resolucions i vàries comunicacions internes així com informació registral i documentació municipal de l’Ajuntament d’Alzira.
La diputada autonòmica ja aportà a la Fiscalia anticorrupció els expedients de contractació de la Conselleria de Sanitat amb empreses vinculades a la trama de Tauroni.
“Alguns com Berlusconi tenen la vila d’Arcore i els imitadors de l’altra vora del mediterrani, tenen ‘Vila Consuelito’, on per cert s’han cuinat vàries operacions polítiques”, ha denunciat Albiol.
“Potser en altres països amb més tradició democràtica, Blasco hauria de mostrar públicament tots els documents i les factures per a provar que no hi ha cap irregularitat i que efectivament l’espectacular reforma de Vila Consuelito no es va fer a canvi de l’adjudicació de l’IVVSA”, ha assegurat Albiol qui lamenta la “manca total d’explicacions, de responsabilitat i altura política de l’al•ludit i dels qui l’han emparat durant anys i anys”.

Comparteix

Icona de pantalla completa