CGT critica el xantatge del Consell per forçar un acord sobre l’ERO de RTVV

Rebutja "alimentar polèmiques absurdes sobre nombres que ningú coneix"
24 març 2014 01:00h
RedactaVeu / València

La secció sindical, única amb representació en el Comitè d’empresa que ha votat en contra de l’acord de l’ERO extintiu --que va ser ratificat anit--, celebra, en un comunicat, "la decisió dels seus afiliats en RTVV que, en assemblea, van decidir no plegar-se a les condicions contemplades en el preacord".

"Encara que ahir va ser un dia trist perquè s’ha fet un pas més cap al tancament de RTVV, hem de pensar que s’obri una nova etapa. S’ha signat l’acord de l’ERO amb el vot en contra de CGT permetent així aquesta secció poguera mantenir l’opció que van votar lliurement els seus afiliats i les seues afiliades, tal com es va decidir en el seu moment", argumenten.

"Temps hi haurà --prossegueixen-- per parlar més tranquil·lament de què suposa aquest acord i aquesta negativa, però volem agrair tots els suports rebuts que han ajudat extraordinàriament a poder mantenir la nostra postura".

Finalment, CGT rebutja "alimentar polèmiques absurdes sobre nombres que ningú coneix". La Secció Sindical de CGT en RTVV "va actuar com ha actuat sempre, amb lleialtat, i ha pres la seua decisió com sempre les ha pres", conclouen des de l’entitat.

next