Diari La Veu del País Valencià
Una dona lliura a la policia una cartera amb 1.000 euros trobada al passeig marítim de Cullera

Una dona ha lliurat a la Policia Local de Cullera una cartera que va trobar en la matinada del diumenge en el passeig marítim, amb 1.000 euros en el seu interior. La cartera portava documentació i els agents van poder localitzar a la seua propietària, que s’allotjava en un hotel de la localitat.

Si la setmana passada una veïna anònima d’Albalat de la Ribera va trobar una cartera perduda amb 763 euros i la va lliurar la Policia Local, aquesta vegada ha sigut una turista de la Comunitat de Madrid, Patricia Crespo, la que ha fet el mateix amb una cartera que contenia 1.000 euros.

Els fets van succeir a la 1 de la matinada d’aquest diumenge quan una veïna de Las Rozas (Madrid) va trobar el moneder en el passeig marítim cullerà. Aquesta vegada sí que contenia documentació i, a més, dues claus magnètiques d’accés a l’habitació d’un conegut hotel de quatre estrelles de Cullera.

En trobar-la, la turista va donar avís a la Policia Local i agents del cos es van personar immediatament i van comprovar el contingut de la cartera, que incloïa documentació personal, targetes bancàries i vint bitllets de 50 euros.

Després d’agrair els policies la bona acció de la turista, els agents es van personar en l’establiment hoteler, on van localitzar a la propietària de la cartera, Martha Luz Penko. Tot seguit, van comprovar la seua identitat i li van fer lliurament de la cartera. La propietària també va resultar ser turista de Madrid.

Un altre moneder recuperat

Aquesta no és l’única cartera trobada aquest cap de setmana. El diumenge per la vesprada la Policia Local de Cullera, després de realitzar les pertinents gestions amb els seus homòlegs de Madrid, va poder fer lliurament d’una altra cartera perduda amb documentació personal i 80 euros al seu propietari, resident vacacional a Cullera i que va ser lliurada a la policia cullerana pel servei de Correus després que algun desconegut la trobara.

El cap de la Policia Local, Juan José Figueres, s’ha mostrat “molt agraït” als ciutadans i turistes que “en menys d’una setmana han donat mostres exemplars de civisme que demostren la importància de la col·laboració ciutadana en el desenvolupament de la labor policial”. Figueres ha explicat que aquestos fets “no solen ser habituals, ja que trobar-se una cartera amb diners és molt temptador i no tots les retornen”. Per a l’intendent cap, que en un període relativament tan curt de temps s’hagen donat tres casos similars és “inusitat”. “És de valorar que en un municipi com el nostre que a l’estiu s’omple de gent hi haja comportaments com aquest, que ens serveixen per a seguir oferint el nostre servei d’objectes perduts”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa