Diari La Veu del País Valencià
Xiva i Bunyol dormen a 13 graus dos dies després de la jornada més freda de l’estiu

Els municipis de Xiva i Bunyol (la Foia de Bunyol) han registrat aquesta nit de diumenge a dilluns unes temperatures mínimes “relativament fresques”, ja que els termòmetres han baixat fins als 13 graus i als 13,2 graus centígrads, respectivament, segons la informació de la Delegació Territorial de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Aquestes temperatures han arribat poc després del dia més fred des que va començar aquest estiu astronòmic, que es va registrar el dissabte 18 –cal retrocedir fins al 19 de juny per a trobar-ne un de més fred–.

Les temperatures màximes al País Valencià, que van començar a recuperar-se diumenge passat, aniran en augment durant els pròxims dies, encara que amb “calor moderada”.

El mes d’agost va començar amb una temperatura mitjana estimada elevada i es va passar de dies “molt càlids” durant la primera setmana –la temperatura mitjana va superar els 28 graus– a un ambient “relativament fresc” els últims quatre dies, quan els termòmetres no van superar els 22 graus dissabte ni els 23 diumenge.

El dia més càlid de l’any al territori valencià va ser el 6 d’agost, quan es va desencadenar l’incendi forestal de Llutxent. Aquella jornada la temperatura mitjana va superar els 28 graus.

Comparteix

Icona de pantalla completa