Diari La Veu del País Valencià
Detenen un home a Almassora per agredir i amenaçar la seua parella davant del seu bebé

Agents de la Policia Local d’Almassora (la Plana Alta) han detingut un home de 40 anys com a suposat autor d’agressions, amenaces i la retenció de la seua parella, una dona de 27 anys, en el domicili que tots dos comparteixen a la localitat junt amb seu bebé de cinc mesos.

Una patrulla de seguretat ciutadana –que va atendre en el migdia d’aquest dijous el servei procedent del 112, al qual va recórrer la víctima per a demanar auxili– es va desplaçar fins a l’habitatge on, després de la insistència dels agents perquè obriren la porta, la dona va accedir i va rebre els policies amb la roba trencada i un menor en braços.

La víctima, que es trobava completament mullada, va informar la patrulla que la seua parella, que estava al domicili a l’arribada dels agents, li havia tirat una botella d’aigua freda damunt, a més d’amenaçar-la durant un dia i impedir-li l’eixida de l’habitatge.

Els policies van comprovar que els pantalons de la dona havien sigut esgarrats, segons el relat de la víctima, amb un ganivet de 20 centímetres de fulla que es trobava a l’interior de l’habitatge.

Davant d’aquestos fets, els agents van activar el protocol Viogen de protecció a les víctimes, van detindre al suposat agressor, el van informar dels seus drets i el van entregar a la Guàrdia Civil per a ser posat a disposició judicial. Després de rebre l’assistència corresponent, la dona va continuar al domicili junt amb bebé.

Comparteix

Icona de pantalla completa