Diari La Veu del País Valencià
La Ciutat de les Arts i les Ciències ingressa més de 700.000 euros pel lloguer d’espais de gener a juny

El lloguer d’espais al Museu de les Ciències, l’Hemisfèric i els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències han suposat uns ingressos que superen els 700.000 euros en el que va d’any, un 32 per cent més del recaptat durant el mateix període de 2017, en el qual es van registrar uns ingressos de 556.046 euros.

En total, de gener a juny, s’han celebrat a la Ciutat de les Arts i les Ciències 87 actes, entre congressos, reunions empresarials i anuncis promocionals, especialment del sector de l’automòbil, mèdics i companyies d’assegurances, que han suposat 733.900 euros. En 2017, la xifra d’esdeveniments celebrats en el primer semestre va ser de 72, que van suposar uns ingressos de 556.46 euros.

Durant aquest primer semestre destaca la celebració d’alguns esdeveniments rellevants pel seu impacte mediàtic i el seu gran èxit de convocatòria com ara el Campionat Mundial de la Mitja Marató València 2018, la reunió Euromax amb motiu del XX aniversari del Hemisfèric i la celebració de dos festivals de música aglutinats en els marques Mediterranew Fest i Mediterranew Músic, el festival Love the 90 i el Festival de les Arts 2018.

La previsió per a 2018 segueix sent positiva, ja que d’agost a desembre el departament d’actes i esdeveniments ha confirmat un total de 25 esdeveniments amb espais reservats, xifra que supera també la previsió habitual en aquestes dates. Entre d’altres, destaca la celebració de la I Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana a l’octubre i de la Marató València Trinidad Alfonso EDP el 2 de desembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa