Diari La Veu del País Valencià
Bonig rep el suport de Casado, que considera que serà una magnífica presidenta de la Generalitat

El president del PP, Pablo Casado, ha mostrat aquest dijous el seu suport a Isabel Bonig durant la seua visita a Santa Pola. “Porte dient molts anys que serà una magnífica presidenta de la Generalitat valenciana”, ha recalcat.

Casado, després de visitar Santa Pola per a recordar les víctimes de l’atemptat d’ETA en agost en 2002, ha recalcat sobre aquest tema que el País Valencià “necessita un nou Govern” i el PP “està desitjant tornar a les institucions per a millorar la vida de tots els valencians, castellonencs i alacantins”.

Per això, ha explicat que una de les primeres visites que ha volgut fer, després del Congrés Nacional del PP en el qual va resultar elegit president de la formació, ha sigut per a “donar suport al PP de la Comunitat Valenciana i traslladar-los tot el suport de la direcció nacional per a plantejar, a partir de ja, una precampanya que els porte segur a la Generalitat valenciana”.

Així mateix, ha destacat que per a ell és “un plaer” fer-ho en la seua “terra d’adopció”, ja que ha recordat que, com que la seua dona és il·licitana, passen “temporades a Santa Pola”.

Comparteix

Icona de pantalla completa