Diari La Veu del País Valencià
Quatre gats i dos gossos, víctimes de l’incendi de Llutxent

L’Ajuntament de Gandia ha posat en marxa una brigada de veterinaris que recorre la zona afectada per l’incendi forestal de Llutxent per a atendre o recollir els animals que van quedar en el lloc després dels desallotjaments i que, fins a hui, ha assistit sis gossos, un poni, un ase i un gat. Durant els treballs, els tècnics han constatat la defunció de quatre gats i dos gossos els propietaris dels quals ja han sigut identificats i als quals s’ha comunicat la defunció.

Aquest efectiu ha revisat la majoria de les urbanitzacions de Camí Llosar, Montesol i Montepino amb autorització dels bombers i amb l’acompanyament d’un Policia Local, ha detallat el consistori a través de Facebook. Si els animals trobats posseeixen xip, es comunicarà als propietaris.

El servei municipal ha assistit amb aigua sis gossos, un poni i un ase que ja estan fora de perill i també s’ha donat atenció veterinària a un gat.

D’igual forma, la brigada ha acompanyat diferents propietaris d’animals a la zona. Així, al costat dels veterinaris, una persona ha recuperat un gat, una altra ha donat menjar als seus teuladins, un veí ha alimentat el seu guacamai i ua altre ha donat menjar als seus dos gats.

La brigada municipal de veterinaris tornarà a la zona a assistir els animals domèstics aquest dijous i, segons han indicat fonts del consistori, el servei continuarà treballant tots els dies fins que els propietaris puguen tornar a les seues cases amb les seues mascotes.

Comparteix

Icona de pantalla completa