La Guàrdia Civil porta al jutge 220 conductors en juliol per delictes contra la seguretat viària

160 persones conduïen sota els efectes de l'alcohol i 59 ho feien sense permís
/ València
7 agost 2018 01:00h
Agents de les forces de seguretat en l'accident del passat diumenge a Oliva on tres ciclistes van morir atropellats per un cotxe conduït per una dona que va donar positiu en alcohol i drogues

Els agents de la Guàrdia Civil van posar a disposició judicial el passat juliol 220 conductors per delictes contra la seguretat viària comesos en carreteres valencianes. D'ells, 59 circulaven sense permís o llicència, 160 ho feien sota els efectes de begudes alcohòliques i un amb excés de velocitat.

El total de conductes delictives detectades durant el mes passat han suposat una disminució del 2,65% en relació amb les registrades el mateix mes del passat any, segons han informat en un comunicat.

En la demarcació de València es va actuar contra 23 conductors per manca de permís o llicència i contra 89 per conducció sota els efectes de l'alcohol. En la demarcació de Castelló, es va actuar contra huit conductors per manca de permís o llicència i altres 15 per conducció sota els efectes de l'alcohol. Finalment, a la demarcació d'Alacant els agents van portar al jutge 28 conductors per no tindre permís o llicència, 56 per conduir sota els efectes de l'alcohol i un per excés de velocitat.

next