Rescatada una pastera amb set immigrants en aigües de la Marina Baixa

La Creu Roja ha mobilitzat un equip d'atenció a immigrants i una ambulància per a atendre els ocupants de l'embarcació
/ Alacant
6 agost 2018 01:00h
Aquest ha sigut el quart rescat d\'immigrants en aigües de la demarcació d\'Alacant des de l\'inici d\'any.

Una embarcació de Salvament Marítim ha rescatat aquest dilluns set immigrants que viatjaven en una pastera en aigües de la Marina Baixa i es dirigeix amb ells cap al port de Benidorm, segons han informat fonts d'aquest organisme. També han assenyalat que els ocupants de la pastera són homes i, aparentment, es troben en bon estat de salut.

El rescat de la pastera s'ha dut a terme sobre les 10.10 hores per part de l'embarcació Salvamar Mirfak amb l'ajuda d'un helicòpter per tal de localitzar la pastera. Aquesta ha sigut albirada a primera hora d'aquest matí en un primer moment per un pesquer i, més tard, per un altre a unes 30 milles a l'est sud-est del litoral de la demarcació d'Alacant.

La Creu Roja ha explicat que s'han mobilitzat un equip d'atenció a immigrants en costes i una ambulància de la zona de Benidorm per a atendre els ocupants de la pastera, que són traslladats a bord del Salvamar Mirfak rumb al port d'eixa localitat, on arribaran al migdia, segons les previsions.

Aquest és el quart rescat d'immigrants que viatgen en pasteres en aigües de la demarcació d'Alacant des de l'inici de l'any. L'última va ser el passat 27 de juliol, quan es van localitzar tres embarcacions amb 31 immigrants entre Altea i Santa Pola. Les altres van ser rescatades en gener, quan es van interceptar tres immigrants a Calp, i una altra en maig de l'any passat quan es van localitzar onze persones a Altea.

next