El País Valencià segueix en avís per calor amb màximes que poden arribar als 38 graus

Aquest dilluns les mínimes no baixaran dels 25 graus i per la vesprada es poden registrar tempestes
/ València
6 agost 2018 01:00h
A Alacant i Castelló el termòmetre oscil·larà entre els 34 i els 25 graus.

El País Valencià seguirà aquest dilluns en avís groc per calor, excepte al litoral de la demarcació de Castelló i l'interior nord de la demarcació d'Alacant, ja que es preveuen temperatures màximes de 38° i nits amb mínimes que no baixaran dels 25 graus en una jornada en la qual poden registrar-se ruixats i tempestes a la vesprada, segons la predicció de l'Aemet.

D'aquesta manera, les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis i les màximes aniran en descens als litorals de la demarcació de Castelló i de València. Així, a les demarcacions d'Alacant i Castelló el termòmetre oscil·larà entre els 34 i els 25 graus, mentre que a la de València estarà entre els 33 i els 25 graus.

Així, el cel estarà poc nuvolós o ras augmentant a intervals nuvolosos per evolució diürna a l'interior. A l'interior de la demarcació de Castelló hi ha probabilitat de ruixats i tempestes a la vesprada i no es descarten de manera més dispersa a l'interior de les de València i d'Alacant, on poden ser localment fortes. Per la seua part, el vent bufarà variable fluix tendint a la vesprada a est i sud-est.

next