Diari La Veu del País Valencià
L’avís groc continua aquest dilluns per altes temperatures al litoral i per tempestes a l’interior

El litoral de les demarcacions de València i Alacant estarà aquest dilluns en avís groc per calor, mentre que a les comarques interiors de la demarcació de Castelló s’ha activat l’alerta per per pluges i tempestes, en una jornada en la qual es preveu que baixen les temperatures màximes.

Les altes temperatures, unides a les tempestes i a les precipitacions, tindran aquest dilluns amb avisos a quasi tot l’Estat encara que cap serà roig, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET). La calor descendirà, sobretot les màximes a la demarcació de València i la d’Alacant, encara que es mantindrà en avís groc.

S’esperen cels poc ennuvolats però al llarg del dia es formaran nuvolositats d’evolució diürna en bona part de l’interior peninsular que poden deixar ruixats a les comarques interiors del País Valencià, sobretot a l’interior de la demarcació de Castelló.

Per a aquest dilluns es preveu un predomini de vent fluix però amb ratxes fortes en zones de tempestes.

Per altra banda, les comarques més al nord del territori tindran un risc entre baix i mitjà d’incendi, mentre que el risc serà alt a bona part del territori i extrem a les comarques centrals.

Comparteix

Icona de pantalla completa