Picassent torna a posar en marxa el ‘xec bebé’

L’Ajuntament continua apostant per les polítiques i socials i, per 5é any consecutiu, torna a posar una ajuda municipal, de 100 euros per fill nascut o adoptat des de l’1 de gener
22 març 2014 01:00h
La quantitat del xec és de 100 euros i va dirigida als xiquets i xiquetes nascuts o adoptats a partir de l’1 de gener de 2014.
 
RedactaVeu / Picassent
 
L’Ajuntament de Picassent continua apostant per les polítiques socials i per cinqué any consecutiu, torna a posar en marxa el 'xec bebé'. Segons fonts municipals, l’ajuda té un doble objectiu: ajudar amb les despeses que genera el naixement d’un bebé i, alhora, fomentar les compres en els comerços de Picassent,
 
La quantitat del xec és de 100 euros i va dirigida als xiquets i les xiquetes nascuts o adoptats a partir de l’1 de gener de 2014.
 
Per a demanar informació, consultar les bases de les ajudes o la documentació els ciutadans poden dirigir-se al tauler d’anuncis de la web www.picassent.es, o bé passar-se per l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC), ubicada al carrer de Carles Albors, 16-2a planta, amb el telèfon 961 230 690.

next