Diari La Veu del País Valencià
Emergències desenvolupa una aplicació mòbil per a alertar del risc d’incendis

L’equip de desenvolupament corporatiu del Centre de Coordinació d’Emergències ha creat una aplicació mòbil que permet als seus usuaris conéixer els avisos vigents actualitzats a l’instant. El director de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha explicat en un comunicat que la nova aplicació, ja disponible per al sistema Android en la seua primera versió, “és l’única plataforma oficial que permet conéixer actualitzades les preemergències i emergències que estiguen actives en qualsevol zona del territori de la Comunitat Valenciana”.

A través de l’app GVA112 Avisos, el Centre de Coordinació d’Emergències informa diàriament del nivell de Previfoc (el risc d’incendis forestals) i permet als usuaris que tinguen instal·lada l’aplicació personalitzar al mòbil les notificacions sobre alertes de les preemergències o emergències que s’activen i dels riscos d’inundacions, temporal marítim, pluges, tempestes, vents o altres riscos.

Ángel també destaca en el comunicat que la nova aplicació “quasi no consumeix dades mòbils” i que, en la pròxima versió, “permetrà la localització del terminal per a efectuar les notificacions selectives dels avisos”. A més, els tècnics del Centre de Coordinació d’Emergències estan ultimant els detalls de la nova versió de l’aplicació per a la seua utilització en dispositius amb el sistema iOS d’Apple.

Comparteix

Icona de pantalla completa