Diari La Veu del País Valencià
Diversos bous s’escapen del recorregut previst per als festejos taurins de la Vall d’Uixó

Diversos bous del tancament dels festejos taurins de les Penyes en Festes que se celebren a la Vall d’Uixó (la Plana Baixa) s’han escapat aquest dilluns del recorregut previst pel trencament d’una barrera.

En un comunicat, l’Ajuntament destaca que “aquest matí no hi ha hagut que lamentar cap dany personal per l’incident amb els bous” i afegeix que “la documentació i l’expedient per a l’eixida del tancament estava en regla i amb l’autorització pertinent, inclòs el certificat de l’aparellador de la Federació de Festes.”

No obstant això, el consistori sol·licitarà un informe per a implementar mesures que milloren la seguretat dels recintes taurins. En el mateix comunicat asseguren que “la Vall d’Uixó sempre ha sigut un referent en matèria de seguretat taurina i pioner en la implantació de mesures de seguretat”. “L’experiència del municipi en l’organització d’actes taurins ha fet que la reacció haja sigut ràpida per part de la Policia Local, la directiva de les Penyes en Festes, els aficionats i el ramader, amb un dispositiu que ha acorralat els animals en un recinte barrat en la zona del Conservatori”, conclou el text.

Segons han explicat fonts municipals a Europa Press, “tots els informes del recinte estaven en regla” però, pel que sembla, el trencament d’una de les barreres del recinte, que ha sigut colpejada pels caps de bestiar a la baixada del camió, ha permés eixir als animals.

Comparteix

Icona de pantalla completa